Ihanat käsinvirkatut korit

Kauniit ja monikäyttöiset korit tuovat sisustukseen selkeyttä ja pehmeyttä. Ne ovat kauniita sellaisinaan somisteina, mutta myös oivallisia säilyttimiä, joihin on helppo siivota ylimääräiset tavarat. Sujauta koriin eteisen avaimet ja käsineet, lastenhuoneen pikkulelut, ompelutarvikkeet, kynttilät tai mitä vaan. Korit sopivat kaikkialle kotiin, niitä ei ole koskaan liikaa!

Korit on virkattu paksuimmasta matonkuteesta, jonka materiaali on 80 % kierrätyspuuvillaa ja 20 % muita kuituja. Korit ovat erittäin tukevia ja pysyvät hyvin muodossaan – yläosan käännös tukevoittaa koria edelleen. Korien koko on n. 18 x 18 cm.


Yhden korin hinta on 20 € (+ postimaksut).

 

.   .   .

 
 
 
 

 

Suloiset Huuru-Hiiret imevät kosteutta

Laita Huuru-Hiiri autosi hattuhyllylle, niin ikkunat eivät enää huurustu! Huuru-Hiiren sisällä on silikoni-hiekkaa, joka kerää kosteutta ja vähentää ikkunoiden huurustumista selkeästi. Loistava lahjaidea heille, joilla on jo kaikkea! 

Hiiret tehdään erilaisiin villasukkiin, väritoiveen voit mainita tilausmeilissäsi.


Huuru-Hiiren hinta on 15 € (+ postimaksut).

 

Tilausohjeet kaupan tuotteille

Tilaa korit tai hiiret sähköpostitse osoitteesta sisustus.oi@gmail.com.

Kirjoita viestiin seuraavat tiedot:

1. tilaajan nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero, sekä sähköpostiosoite

2. tilaatko koreja (mitä värejä ja kuinka monta) vai Huuru-Hiiriä (kuinka monta).


Saat sähköpostiisi tilausvahvistusviestin, jossa saat maksutiedot kokonaissumman kera. Kun maksu tiliytyy saajalle, paketti lähtee matkaan 1–3 päivän kuluessa.


Tilauksen hintaan lisätään postimaksu paketin koosta / painosta riippuen. Helpoin ja halvin toimitustapa on pakettiautomaattitoimitus lähimpään Smartpost-pisteeseen. 


Tuotepalautukset

Halutessasi palauttaa tilaamasi tuotteen / tuotteet, lähetä se / ne myyntikuntoisena takaisin 14 päivän sisällä paketin saapumisesta. Myyntikuntoisesta palautuksesta maksetaan hyvitys ilmoitetulle pankkitilille. Ei-myyntikuntoisesta palautuksesta ei makseta hyvitystä. Palautuksissa postikulut maksaa aina tilaaja, eikä niitä hyvitetä.